Екран ги събира, екран ги дели! Куп звезди се събраха покрай съвместната си работа в телевизионния ефир, а още по-бързо се разделиха.

HotArena.net направи класация на най-известните раздели в ефира, както и причините да се стигне до края на браковете им.

Сватбата на най-добрата ми приятелка

Публична тайна е, че Ирина Сарачинова и Вихра Петрова бяха първи дружки. Двете водещи просто бяха неразделни преди години. Любовната история на Иван и Ирина обаче сложи край на близките им отношения. И провали десетгодишна семейна връзка.

Както е известно, Иван и Вихра бяха заедно повече от 9 години, като се запознаха заедно по времето, когато работеха заедно в Би Ти Ви. Историята им приключи със сватба край морето, на която присъства и дъщеря им Ава, а накрая и с развод, след като Иван бе хванат да кръшка на Вихра с Ирина. Към днешна дата Иван и Ирина са щастливи заедно, а Вихра е доволна, че е сама и се е посветила на работата и дъщеря си.

„Скъпи, върнах се по-рано от командировка“

В общи линии това стана и повод Андрей Арнаудов и Даниела Янков да се разведат така неочаквано. Сръбкинята и водещия бяха заедно близо две години, преди да се решат на брак. Венчавката обаче не можа да накара очилатия водещ да се откаже от бохемския живот.

А клюката носи, че връщайки се от командировка, много рано, една сутрин Даниела го е заварила в компанията на хореографката Маргарита Будинова. Последва бърз и много тих развод, двамата запазиха добрия тон и до днес са приятели. Но продължават да мълчат какво наистина ги е разделило.

Милион и едно желания не стигат, за да се радваш на щастлив брак


Владо Береану и Лара Златарева изживяха бурна и силна любов преди повече от десет години, но с времето разликата в годините им започна да си проличава. Ексводещата на „Милион и едно желания“ е споделяла неведнъж, че бракът й е бил доста проблемен, а накрая двамата дори открито си изневерявали.

Скандалите помежду им никога не бяха публични, но Лара неведнъж е плакала пред Гала. Владо Береану от своя страна също не спести груби коментари на Лара, но към днешна дата двамата са помирени в името на дъщеря си Бернарда.

Призраци на бивши гаджета

За края на брака на Виктория Петрова и оператора Добромир Иванов виновни не са призраци, а съвсем реални бивши гаджета. Звездата на Би Ти Ви се омъжва през 2008 година за колегата си, но брака им не издържа и две години.

Година след сватбата, продуцентката на Виктория за следобедните новини Веселина Петракиева забременява. 9 месеца всички се чудят кой е бащата, а накрая се разбира, че това е съпругът на Петрова. Следва развод без много шум, макар клюките да носят, че ревността и амбициите на Виктория са причина за краха на брака.

В момента водещата на новините и бившият й съпруг продължават да работят заедно, при това делят работно място с настоящата му половинка Веселина Петракиева и бившето му гадже – новата водеща на новините Лили Боянова.