Автор
Woman.bg

Най-изразителните червила в историята на киното

Червилото е задължителен аксесоар във всяка дамска чанта, придава ни характер, сексапил и едно различно секси излъчване.

Осмото изкуство и по-конкретно гримьорите във филмите, умеят да си служат с ефектите на грима и да правят емоциите на актрисите още по-изразителни, благодарение на различните цветове червила. Представяме ти най-емблематичните от тях в най-любимите ни филми с емблематични женски образи:

Яркото червено червило на Джулия Робъртс в "Хубава жена"

Класическата комбинация от червена рокля и червило в същия цвят е толкова характерна за 90-те, че дава един романтично-носталгичен привкус. На нас ни харесва и защотостои чудесно на широката усмивка на Джулия Робъртс. Препоръчваме червило на Lancome, цвят Saffron Silk.

Най-добрият грим за дълбоки кафяви очи

Матовото червило на Шарън Стоун в "Първичен инстинкт"

Шарън Стоун изиграва своята най-секси роля, като затова спомага и матовото й червило, което перфектно подчертава тена й. Предложението ни е да се пробваш с този цвят, ако имаш светла кожа като тази на актрисата, както коса в светли тонове.

Червилото в цвят "пепел от рози" от "Бодигард" на Уитни Хюстън

Ето това е нюансът за тъмна кожа, няма какво да говорим повече! Ако избереш подобен с щипка мокър ефект или блясък върху устните ще изглеждаш още по-ефектно, както са решили и гримьорите в емблематичния "Бодигард".

Червилото на Ума Търман в "Криминале"

Ума Търман е от актрисите с драматично излъчване, които само го подчертават леко с правилните цветове грим. В "Криминале" тя е направо фатална жена. Предлагаме ти да пробваш такова в тъмно бежово, ако искаш да постигнеш този ефект върху устните си.

Сладкото червило в лек цвят на Камерън Диаз в "Ах, тази Мери"

Ако не си се сещала скоро за този филм, сега му е времето. Любимият аксесоар на всяка секси лолитка е именно лекото червило с ефект гланц за устни в нежен нюанс, който задължително има сладък вкус, усещащ се при целувки!

Новият маникюр на есента - цветен и закачлив!

Включете се в новия Viber публичен чат на Woman.bg Там ще можете да следите последните коментари на дамите на Woman.bg, както и техните предложения за инетресни статии, свързани с живота на красивата и успешна съвременна жена.