Известните дами в съвременния шоубизнес нагледно разбиват на пух и прах схващането, че балансът между успешната кариера и грижата за семейството е невъзможен.

Ред звезди, сред които Дженифър Лопес, Алесандра Амброзио, Бионсе и Джесика Алба красноречиво доказват, че ролята на майка и съпруга може успешно да се съчетава с процъфтяваща кариера... и ослепителна визия, разбира се.

Защото кой е казал, че съвременната майка трябва да кара миниван и да носи грозни, демоде дрехи? Със сигурност не и тези секси звездни мамита. Вижте ги:

Хайди Клум

Всяка майка, която успоредно с отглеждането на децата си дефилира и за със сигурност печели челно място в класацията за най-секси звездна майка.

Такъв е случая с Хайди Клум, която въпреки 4-те деца продължава да притежава едно от най-изваяните тела в шоубизнеса.

Меган Фокс

В рамките на по-малко от две години магнетичната актриса роди две момчета на съпруга си Браян Остин Грийн. Но майчинството не попречи на кариерата на 27-годишната Меган, даже напротив само месеци след второто раждане тя с нови сили и вдъхновение се върна на снимачната площадка.

Видимо е, че двете бременности не са се отразили и на перфектното тяло на Меган, което тя поддържа с пилатес, кръгови тренировки и здравословни храни, приемани под формата на малки порции пет пъти на ден.