След големия успех на „Открита пред теб“, „Отразена в теб“ и "Опиянена от теб", които се превърнаха в международни бестселъри по целия свят, Силвия Дей среща читателите си с четвърта част на поредицата КРОСФАЙЪР.

Гидиън ме нарича „ангелчето“, но той е чудото в моя живот. Моят прекрасен ранен воин, решен да посече демоните ми, докато отказва да се изправи срещу своите собствени.

Клетвите, които си разменихме, трябваше да ни обвържат по-силно от плът и кръв. Вместо това отвориха стари рани, извадиха на показ болката и несигурността и примамиха от сенките озлобени врагове. Усещах как той се изплъзва от мен. Най-големите ми страхове се превръщаха в реалност. Любовта ми бе поставена на изпитание, което не бях сигурна, че съм достатъчно силна да понеса.

В най-светлия миг от живота ни тъмнината от миналото настъпваше и заплашваше всичко, за което се борехме така усилено.
Бяхме изправени пред ужасен избор: познатата сигурност на живота, който имахме, преди да се открием, или битката за едно бъдеще, което бе започнало да изглежда невъзможно и безнадеждно като сън…

Книгата може да закупите тук:

За автора:

Силвия Дей e автор - номер едно на New York Times и международен автор на бестселъри с повече от 12 романа, отличени с престижни награди и преведени на над 36 езика. Преди да се посвети изцяло на литературата, американската писателка трупа опит в крайно любопитни и разнообразни поприща – от работа в увеселителен парк до преводачески услуги от руски за Американското военно разузнаване. Днес "Publishers Weekly" нарича романите ѝ "вълнуващо приключение", а "Booklist" ги определя като "дяволски забавни". Правата за превод на нейните книги са продадени в повече от тридесет страни в целия свят. Тя е носител на наградата за най-добра книга на RT Book Reviews в категория "Избор на рецензентите", наградата EPPIE, Националната награда "Избор на читателите" и приза на RomCon – Readers’ Crown, и е многократен финалист в номинациите за най-престижните американски отличия за любовна литература – RITA. В момента Силвия работи по третия роман от поредицата "Crossfire" – Entwined with You. С челни места в класациите на Англия и САЩ, първите две книги от нейната поредица Кросфайър са международни бестселъри с рекорд по електронни продажби във Великобритания, надминат единствено от „Вакантен пост“ на Дж. К. Роулинг и „Изгубеният символ“ на Дан Браун. През 2012 г. Силвия Дей бе номинирана за най-добър автор в наградите на Goodreads, а Amazon отличи творбите ù в категория „Любовни романи“.

Книга: „"Обсебена от теб"
Автор: Силвия Дей
Издателство: Софтпрес