Автор
Woman.bg

Най-големите звездни провали през 2014 година: Джъстин Бийбър

Вчера ви разказахме за провалите в живота на Дженифър Лорънс през изминалата 2014 г.

Днес сме събрали на едно място най-неудачните моменти на Джъстин Бийбър, който също имаше с какво "да се похвали".

Кога: януари, февруари, ноември

Какво: шофиране в нетрезво състояние, взимане на наркотици, заплаха за депортиране от САЩ, призовка от Интерпол.

Четете още: Селена забрави Джъстин, има си нов

Миналата година беше едновременно много плодотворна и много скандална за 21-годишния Бийбър. По данни на Forbes Джъстин стана най-високоплатения музикант в света за последните 30 години. При това спечели и няколко награди от WMA и MTV EMA.

Певецът обаче явно има проблеми с поведението. Годината започна с арест – Бийбър беше спрян с превишена скорост и отказа да направи тест за алкохол. По-късно той призна вината си и заяви публично, че тогава е бил под влиянието на алкохол и наркотици. Съдът му наложи глоба от 2500 долара.

Месец по-късно Джъстин отново беше хванат на местопрестъплението – самолетът му беше задържан в Ню Джърси заради подозрителна миризма в салона. Певецът пак беше обвинен в пушене на марихуана, но делото беше умело покрито от прес-агентите му.

Бийбър вече неведнъж си е вредил на репутацията с подобни издънки, затова в сайта на Белия Дом излезе петиция с молба младият канадец да бъде депортиран от САЩ. За негов късмет писмото остана без отговор – американските политици явно си имат по-важни проблеми за оправяне.

Четете още: Вижте Джъстин преди Фотошоп!

В края на годината Джъстин отново ни изненада, този път беше настъпил мазола на аржентинските власти. Отдавнашния инцидент с побоя над латиноамерикански фотограф все още е под въпрос ...