Холивуд е мястото, където на едно място се събират звезден блясък, скандали и по малко истинска любов, която обаче от време на време става жертва на скандали и схеми.

Представяме ти списък с най-забележителните и запомнящи се скандали на любовния фронт на територията на Силиконовата долина.

Брад, Анджелина и Дженифър

Ако говорим за любовни триъгълници, в главата ни веднага изникват имената на Брад Пит, Анджелина Джоли и Дженифър Анистън. Искрата между сегашните семейство Пит пламва по време на снимките на филма "Мистър и Мисис Смит" през 2005-та. По това време актьорът още е женен за Анистън и връзката Джоли-Пит се счита извънбрачна.

Крис Браун и Риана

Двамата R'n'B певци стават гаджета през 2005-та година, като са видимо много щастливи заедно и се вдъхновяват един друг за текстовете на песните си, а през това време и двамата са на върха на славата. Периодът е прекрасен и защото тогава и двамата все още не са се отдали на пороците си - алкохол и трева. През 2009-та обаче връзката им е съсипана след нападението на певеца над Риана, като той й беше нанесъл побой, заради който беше повдигнато обвинение срещу него.

Ким Кардашиян и вторият й съпруг

Както много добре всички знаем, Ким Кардашиян е царицата на социалните медии, на медийното внимание и на...любовните скандали. Тя беше омъжена за Крис Хъмфрис през 2013-та година за...72 дни. Това е един от най-кратките бракове в историята на Холивуд досега, като всички твърдят, че цялата процедура е била нещо като рекламна кампания за имиджа на Ким Кардашиян.

Алиша Кийс и кражбата й на съпруг

Певицата Алиша Кийс много пъти е обвинявана за това, че е "откраднала" Суиз Бийтс под носа на първата му жена, като е тръгнала с него, още докато той е бил с първата си съпруга. През 2011-та тя отрече слуховете за това, като призна, че "Суиз и жена му са били разделени с месеци", преди с него да започнат да се виждат официално.