Автор
Woman.bg

Най-големите хитове в облеклото през това лято

Очевидно е, че това лято, както и всяко друго, се образува море от тенденции, сред които все пак изплуват няколко основни.

Нека ги наречем „сладурски“, защото са пълни със свежест, цветове и закачливост.

Съветваме ви да им хвърлите по едно око и да заемете идеи от тях, с които да разнообразите гардероба си и да го подготвите за горещия сезон.

Дънки до глезена

Независимо, че са ужасно секси, тези дънки все пак не отиват на всеки тип фигура. Винаги се съобразявайте с фактора „форма на тялото“, за да не постигнете комично неприятен ефект с визията си. Хубавото на дънките до глезена от друга страна е, че могат да превърнат и най-андрогинната фигура в супер женствена. Има нещо секси в начина, по който обгръщат краката и разкриват глезените, смятаните за един от най-големите фетиши на мъжете.

Най-добро решение за обувки: класически модели със заострен връх и сандали на висок ток

Лежерна, лятно рокличка

Тук не важат забрани! Има толкова различни модели, цветове и дължини летни роклички, че всяка от вас може да намери своята. Онова, което е важно и неповторимо в случая с този тренд е, че лято 2014 набляга на по-широки и леки кройки, както и на супер ефирните платове.

Най-добро решение за обувки: пантофки, сандали на равна подметка

Секси къси панталонки

Тук отново трябва да се съобразите с формат и размерите на крачетата и ако можете да си го позволите и не се чувствате неудобно, изберете най-хитовия модел панталонки за това лято – супер къси и с висока талия.

Най-добро решение за обувки: кецове за по-спортна и небрежна визия, сандали на висок ток и с каишки за по-елегантна визия


Приковаващи погледа поли

В случая правилото за непременно къса дължина, както е при панталонките, например, не важи. Онова, което е наложено като тенденция за лятото, е полите да са приковаващи вниманието и носещи основния акцент във визията. Те трябва да са достатъчно красиви, за да могат да се съчетаят със семпъл топ.

Най-добро решение за обувки: еспадрили, сандали с тънки каишки и дебели, ретро токове

Гащеризони

Най-сладката тенденция са летните гащеризони, оцветени в разкошни и свежи багри. Избирайте дължината според предпочитанията и фигурата си, но не се пестете в експериментите с апликации и цветове.

Най-добро решение за обувки: токчета и ниски подметки