Автор
Woman.bg

Най-големите грешки, които правиш при нанасянето на спирала

Спиралата е любим козметичен продукт на всяка жена, защото оставя естествен завършек и не е прекалено претенциозна - може да се съчетава с почти всякакъв друг вид грим.

Случва се понякога, обаче, да правим грешки при нанасянето й и тя да се размазва по клепачите ни, което не стои никак естетически добре и е доста неприятно.

Представяме ти най-честите грешки, които ние, жените правим, при нанасянето на любимия ни черен туш!

Започваш от горните мигли

Когато започнеш да нанасяш от горните клепачи, понякога това ти коства неприятните черни петна, които остават. Затова започни отдолу, като правиш зигзагообразни движения и така нанасянето ще е равномерно, като е важно погледът ти да е точно напред.

Прекарваш прекалено много време да отделяш миглите една от друга

Ако прокарваш четката твърде често през миглите си, ти по-скоро ги разделяш, отколкото всъщност да нанасяш спирала. Затова урока, който можем да ти дадем включва това да не вкарваш четката в тубата твърде често, а да нанасяш само по един слой от туша.

Не знаеш как да я махаш правилно

Особено ако използваш водоустойчива спирала, важно е да намериш точния продукт за премахване на грим специално за грим на очите, а не универсалните млека, които оставят следи и не почистват достатъчно добре.

Шест вгорчаващи живота съвета за грима