"The Handmaiden"! В днешно време филмите, показващи нежността и еротиката, която всяка една жена притежава в себе си, са все по-малко и "The Handmaiden" е един от тях.

Той може да бъде определен като еротичен трилър, който е по-различна версия на новелата "Fingersmith” от Сара Уотърс. Действието се развива през 30-те години на миналия век и се разказва за ситуацията в тогавашната прекрасна Корея, управлявана от японците. Главната героиня, Sookee, е енергична млада дама, отгледана от леля си, която я учи на изкуството на кражбата и след време се превръща в слугиня на красивата и крехка дама Lady Hideko. Сюжетът е наситен с женственост, но и коварство. "The Handmaiden” е един от най-интересните и различни филми за 2016-а. Той е дело на изключително обещаващия корейски режисьор Парк Чан-уук, който нашумя с филма "Oldboy”, който беше награден на филмовия фестивал в Кан.

Филмът определено ни навежда на мисълта колко силно оръжие може да бъде еротиката, която излъчва една жена, стига да знае как да я използва. И как чрез нежността и финеса, можем да бъдем могъщи и да властваме над другите. А благодарение на интимните горещи сцени, "The Handmaiden" е най-еротичният филм за тази година.