Знаем, че за да си звезда от световна величина плащаш висока цена, която се отразява на личния живот.

Светът е силно заинтригруван от любовния живот на всяка популярна личност, особено ако половинката й е друга известна персона. Медиите нахлуват в живота на любимите ни звезди и често това поражда проблеми и много от двойките се разделят под натиска на външния свят. За щастие има и такива, които успяват да запазят личното си пространство и любовта си към другия, въпреки всичко. Един от най-добрите примери за това са Бионсе и Джей Зи. През изминалите няколко дни медиите в цял свят усилено разпространяваха слухове, че двойката е пред раздяла заради текстовете на повечето песни от новоиздадения албум на певицата, в които феновете твърдят, че тя изразява гнева си към Джей Зи. Но въпреки изкуствено създадения скандал, дългогодишната връзка на Би и рапъра продължава. Те са заедно и са щастливи, както винаги.

Нека си припомним и кои са останалите 15 звездни двойки, издържали теста на времето и медийното влияние

1. Виктория и Дейвид Бекъм

От години в медийното пространство се вихрят слухове за възможен развод между Виктория и Дейвид, но те остават щастливо семейство, а бракът им продължава вече цели 17 години и се радват на 4 прекрасни деца.

2. Синди Крауфорд и Ранди Гербер

След развода си с Ричард Гиър, супермоделът започна красивия си романс с бохема Ранди Гербер през 1998 година. До ден днешен те са щастливи заедно. "На днешния ден преди 17 години решихме да скочим заедно в семейния живот и ето ни сега. Обичам те! Честита годишнина, скъпи!“ поздрави Синди съпруга си за годишнината им.

3. Снууп Дог и Шанти

Те са пример за щастлива ученическа любов, която устоява на времето. Сватбата им бе през юни 1997 година и до днес се радват на 3-те си деца.

4. Жизел Бюндхен и Том Брейди

Връзката между красавицата и футболиста продължава вече 10 години. Те се запознават благодарение на общ приятел през 2006 година и едва 3 години по-късно се женят.

5. Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик

Преди Матю, между 1984 година и 1991 година, актрисата от "Сексът и градът“ имаше връзка с Робърт Дауни – джуниър. Бродерик и Сара Джесика Паркър се женят на 19-ти май 1997 година и в момента имат 3 деца.

6. Елтън Джон и Дейвид Фърниш

Любовта им пламва още през 1993 година, но заради забраната над хомосексуалните бракове, която бе отменена през март 2014 година, те се ожениха по-късно.

7. Анджелина Джоли и Брад Пит

По-известни като "Бранджелина“. Сякаш са имунизирани срещу слухове и медийно влияние. Любовта им датира още от 2004 година, когато Брад се разведе с тогавашната си половинка Дженифър Анистън, за да се отдаде на силните си емоции към Анджелина, които продължават и до днес.

8. Мерил Стрийп и Дон Гъмър

Актрисата и скулпторът се женят през далечната 1978 година, след кончината на първия съпруг на Мерил - Джон Кейзъл. Въпреки световната си популярност, Стрийп остава скромна дама, която успява да запази личния си живот.

9. Порша де Роси и Елън Дедженерис

Елън осъществи пробива си в Холивуд през 1997 година и само няколко месеца по-късно започна връзката си с Ан Хечи, която продължи до 2000 година. През 2004 година Дедженерис се събра с красавицата Порша де Роси и през 2008 година се ожениха.

10. Джулия Робъртс и Даниел Модър

Чаровната двойка се радва на любовта си вече почти 14 години.

11. Мишел Пфайфър и Дейвид Кели

През 1993 година Мишел е заведена на сляпа среща от най-добрия си приятел с Дейвид Кели и само няколко месеца по-късно се женят. Днес вече имат 2 деца - Клаудия и Джон.

12. Голди Хаун и Кърт Ръсел

Една от най-красивите и влюбени двойки в Холивуд за последните десетилетия. Голди и Кърт се запознават в края на 60-те години, но започват връзката си чак през 1983 година.

13. Алисън Хюсън и Боно

Фронтменът на U2 и любимата му Алисън са женени от 1982 година. За тайната на дългия брак Хюсън споделя: "Съюзът ни издържа на времето, защото се уважаваме, споделяме си всичко и сме луди един по друг.“

14. Уил Смит и Джейда Пинкет Смит

Уил среща Джейда през 1997 година, влюбва се лудо и се женят съвсем скоро след запознанството си. Днес са щастливи родители на две деца - Джейдън и Уилоу.

15. Стинг и Труди Стайлър

Певецът и актрисата се запознават през 80-те и поставят началото на нестихващата си любов. Женят се на 20 август 1992 година и до днес са заедно.

nydailynews.comlatinpost.com,rsvpmagazine.ie,nydailynews.com, nydailynews.com, closerweekly.com, donegaldaily.com, usmagazine.com,huffingtonpost.com,promiflash.

Последно от woman.bg