Автор
Woman.bg

Най-драматичните звездни трансформации, направени заради роля

Актьорската професия, като всяка друга, изисква опредлени жертви, като например сваляне, или наддаване на килограми, смяна на цвета на косата, или пластична операция.

Предлагаме ти заедно да се потопим в света на киното и да надникнем в най-драматичните звездни трансформации, направени заради роля!

Ан Хатауей за "Клетниците"

Дългата черна коса на Ан Хатауей беше подстригана до момчешка прическа, за да може тя да се превъплати в образа на Фантин в драмата по книгата на Виктор Юго "Клетниците". Ан толкова много хареса новата си фризура, че я запази за дълго време, като тя отива много на нежните черти на лицето й.

Никол Кидман за "Часовете"

Специално за ролята си в този филм, Никол Кидман носи протеза на носа, за да прилича на писателката Вирджиния Улф. Силата на грима и естествената способност на Никол Кидман да се вживява в роли носи на драмата огромен успех, а в него красавицата е неузнаваема.

Рене Зеуегър за "Дневниците на Бриджит Джоунс"

Прочутото дебелеене на актрисата Рене Зелуегър за ролята й в "Дневниците на Бриджит Джоунс" включва строга диета. Тя е трябвало да сер пъхне в размер 16, за да се вживее максимално в ролята на нестабилната, но емоционална Бриджит Джоунс.

Камерън Диас за "Да бъдеш Джон Малкович"

За лентата "Да бъдеш Джон Малкович" Камерън Диас носи грим, за да изглеждат скулите й по-големи. В реалния живот актрисата пък е известна именно с нежното си лице и изпити скули, така че за нея трансформацията наистина е огромна.