Автор
Woman.bg

Най-добрите секс пози за вашата зодия - част II

Продължение от част I

Везни

Везните ценят красотата повече от всичко, затова за тях най-важно е да имат постоянен партньор. Мимолетните увлечения не са за вас и предпочитате да имате сериозна връзка. Много е важно по време на секс и двамата партньори да вземат участие по равно и да полагат максимални усилия. Партньорът ви обаче не може да се надява на това да бъдете тази, която да инициира любовните ласки.

Любима секс поза: ножици или паяк, секс съвет: направете го в някой скъп хотел със сатенени чаршафи и страхотна гледка, това ще ви възбуди допълнително

Скорпион

Вие имате скрита сексуална енергия, за която никой не подозира. Тя излиза наяве само когато имате повод за това, като дори притежавате агресивна страна. Скорпионът няма да се спре пред нищо до достигане на това, което иска в леглото, а именно: неговото собствено удоволствие.

Любима секс поза: каквато и да е, стига да има еротика, секс съвет: пробвайте белезници в леглото

Стрелец

Вие имате свободолюбива природа, ето защо за вас в секса няма ограничения. Особено хубаво би било за вас ако партньорът остави на вас избора на сексуален подход. Сексът на нетрадиционни места би ви се харесал, за да има разнообразие и да се чувствате добре.

Любима секс поза: кучешката в изправена позиция, секс съвет: пробвайте да правите секс сред природата, например в гората

Козирог

На вас не ви е комфортно с всеки сексуален партньор, ето защо е нужно да намерите правилния. Не сте експериментатори, по-скоро предпочитате да играете на сигурно и тогава се развихряте добре.

Любима секс поза: легналa по корем, докато той върши работата, секс съвет: няма нищо лошо в това да изпробвате камшика като средство за разнообразяване на любовния фронт

Водолей

Вие сте направо луди в леглото, ето защо за партньора ви е направо удоволствие! Падате си по ролеви игри и имате купища сексуални фантазии, които нямате търпение да изпълните с партньора си.

Любима секс поза: заешката, секс съвет: използвайте сексуалните играчки за максимално удоволствие

Риби

От всички зодиакални знаци, вие сте може би най-романтичните. Вие сте професионалист в това да четете езика на тялото, освен това попивате всяка емоция на партньора, колкото и малка да е тя. Чувствени и сенситивни, сексът с вас е удоволствие.

Любима секс поза: лъжички, секс съвет: пробвайте самозадоволяване преди любовния акт, това ще му хареса