Автор
Woman.bg

Най-добрите продукти за слънце според бг блогърките

Лятната ни почивка наближава все повече и нямаме търпение да стегнем куфарите и да забравим всичко работно и да превключим на отпускарска вълна.

Бански, секси рокли, сандали и...задължителното плажно масло с висок фактор няма как да не присъстват в чантата ни за плажа.

Ако и вие като нас все още не сте се снабдили със слънцезащитна грижа, представяме ви няколко слънцезащитни продукта, препоръчани от българските beauty блогърки, на които имаме доверие.

Piz Buin Ultra Light Hydrating Sun Spray SPF 50

"Това официално е най- добрия слънцезащитен лосион, който съм използвала в живота ми. Първо, супер удобен и лесен за употреба е, адски икономичен ( стигна ми за 3 месеца ежедневно препичане на плажа ), мирише невероятно, като аромата се запазва дори и след като сте се къпали в морето, прави кожата безумно мека, попива незабавно и предпазва повече от добре от слънцето. Must-have!", Ида от idaandmakeup.blogspot.bg.

Sun Dance SPF 50

"С наближаването на летните месеци имах нужда от слънцезащита за морето,спрях се на Sun Dance със SPF 50", Гергана от http://gigiexobeauty.blogspot.bg.

Biotrade Melabel Sun SPF50+

"Абсолютен фаворит! Използвам вместо крем сутрин и се чувствам съвсем чудесно. Попива бързо и не оставя бели следи", Петя от http://petpandablog.com.

Avene Solaire Reflexe SPF50+

"Използвам този крем върху лицето винаги когато съм на плаж. Ако знам, че ще съм цял ден навън и на слънце го взимам с мен и мажа ръцете и деколтето с него. Има течна консистенция, която се разнася лесно. Кремът попива добре без да оставя бели следи", Кристин от http://christinelovesmakeup.blogspot.bg.