Автор
Woman.bg

Най-добрите лакове на бг пазар според beauty блогърките

Да намериш хубав лак за нокти в днешно време не е никак лесна задача, тъй като често те не са особено дълготрайни.

Днес се обръщаме за вдъхновение и полезни съвети към българските Beauty блогърки, за да разберем кои са най-добрите марки лакове на нашия пазар.

Ето какво съветват те и кои нюанси предпочитат:

Rimmel 60 Seconds Super Shine, нюанс Danny Boy Blue

"Лакът е с чудесно качество, плътен е и се нанася лесно, трае около 5-6 дни, като за добро покритие са нужни два среднодебели пласта. Реалният му цвят е малко по- тъмен и леко по- лилав от на снимката и е много красиво, наситено кобалтово- не е ярко, а прилича по-скоро на кралско синьо", Ида от http://idaandmakeup.blogspot.bg.

Manhattan Last & Shine

"Блясъкът се дължи само и единствено на лака - не съм нанасяла топ. Трайността му ме впечатли. Е, не издържа 10 дни както обещават от марката (но при мен така или иначе един лак няма как да остане толкова време), но се нарежда като дълготрайност до любимите ми лакове на Essie. Лакът идва в стилна и елегантна опаковка. Като количество получавате 10мл. Четката му е по-широка и на мен ми беше много лесна за нанасяне", Кристин от http://christinelovesmakeup.blogspot.bg/.

P.S. Ето и бонус информация за един заздравител за нокти, още нов на българския пазар, отново от Кристин:

Sally Hansen Hard As Nails Nardener

"Сетих се, че вече от няколко седмици използвам този заздравител и чак тогава забелязах положителната промяна в състоянието им . За мен това е чудо в шишенце и ако имате чупещи се нокти, ви препоръчвам да го пробвате".

Golden Rose Rich Colour

"Лилавия от серия Rich Color ми беше подарен от моя приятелка и много бързо се влюбих в него. Цвета е чудесен! (номер 47) Лакът е плътен, но все пак слагам два слоя. Бързо съхне. Има добър блясък и при мен трае около 3 дни (без база + всякакви домакински задължения)", Моника от http://monika-todorova.blogspot.bg/.

"Топ лак Essence - за него пиша постоянно - в нови придобивки, в любимци, в празни опаковки. Аз, останалите блогъри.. Нищо ново. Перфектния завършек на маникюра и то на страхотно достъпна цена", Теди от http://powderyourfacewithsunshine.blogspot.bg/.