Със своите хиляди острови и заливи Гърция има едни от най-добрите плажове в света. Туристите са привлечени от доста ниските цени, сравнени с други места по света, вследствие на кризата, ударила икономиката на южната ни съседка.

Гърция предлага огромен избор на места за почивка, както и широк ценови диапазон. Нека видим десет от най-добрите гръцки комплекси:

Nana Beach Hotel

Nana Beach Hotel е 4-звезден ол инклузив хотел. Този зашеметяващ морски комплекс е разположен на остров Крит, на Критско море. Неговата популярност се дължи на непосредствената му близост до най-известните забележителности на острова, включително руините на минойската дворец в Кносос и Дворецът на Малия.

Хотелът разполага с детски кът с детска площадка и воден парк. Към него има седем басейна. В допълнение, има два открити амфитеатъра за развлечения, спа с пълно обслужване, волейболно игрище и фитнес център.

Resorts Atlantica Kalliston

Намира се в близост до историческия град Ханя на остров Крит. Atlantica Kalliston Resort е място за почивка за възрастни, особено подходящо за тези, които искат да прекарат една романтична почивка. Стаите в комплекса са разположени така, че гостите могат да получат гледка към басейна директно от своята тераса.

Хотелът има три басейна, включително един с хидромасаж и един закрит. Гостите, които желаят да се забавляват, могат да прекарат цялото време в спа центъра, да се отдадат на масаж и водни процедури. Други характеристики на курорта включват сауна, фитнес зала и парна баня.

Вижте останалите комплекси в Profit.bg