Когато сме малки, едно от основните правила, на които ни учат родителите, е да не лъжем. Когато пораснем обаче, става ясно, че някои лъжи са безобидни и дори необходими.

След като ви представихме няколко техники, с които да разпознаете изпечения лъжец, сега ви представяме най-честите лъжи, които всяка жена изрича... особено пред партньора.

Той пита: След колко време ще си готова?

Вие отговаряте: "След 5, максимум 10 минути!", когато току-що сте подбрали тоалета си и тепърва ще се обличате и гримирате.

Той пита: С колко мъже си била преди мен?

Вие отговаряте: "Само 3-ма", когато мислено не броите пиянските изцепки и онези 3-ма, с които не сте се виждали никога повече след Онази нощ.

Той пита: Какво имаше предвид твоята приятелка, когато спомена "онзи луд купон" и ти смигна подозрително?

Вие отговаряте: А, нищо особено. Един път се събрахме по женски вкъщи и пяхме караоке и беше много смешно, бяхме единствено и само жени и всички си тръгнаха към 10.

Той пита: Кой е този, който ти пише по Facebook, май името е мъжко?

Вие отговаряте: "Не, това е една приятелка, която си е направила фалшив профил, за да следи гаджето си", докато всъщност е един, с когото сте се забивали преди 4,5 години...месеца...и от време на време си пишете.

Той пита: Нали този уикенд можем да се съберем с момчетата у нас?

Вие отговаряте: "Да, разбира се, няма проблем, аз ще излизам и без това", докато всъщност планирате "инцидентно" да минете през "нас" по средата на вечерта, за да проверите дали случайно "по мъжки" не означава със стриптизьорка или с някоя свободна мацка.

Той пита: Сексът с мен е бил най-хубавият, който някога си правила, нали?

Вие отговаряте: "Да, наистина е наййй-хубавият!", тук има ли нужда изобщо от коментар или сами се досещате отговора?

Той пита: Нали тази Коледа ще сме си само двамата?

Вие отговаряте: "Да, нямам някакви особени планове", докато всъщност с майка ви отдавна сте планирали всичко - от пристигането ѝ у вас, до нечетния брой ястия. Просто не искате от рано да го плашите, когато той ви пита още в края на месец октомври. Край на разговора.

Най-честите лъжи, които мъжете измислят можете да прочетете в забавното откровение на колегите от Sportal.bg тук!