10. Хедър Томсън – 10 млн. долара

Американката е успешен моден дизайнер и риалити персонаж.

Тя е жената зад марката Yummie Tummie, като вярва, че ще задмине Spanx. Тя е работила с Пи Диди, Бионсе и Дженифър Лопес.

9. Лана Фус – 10 млн. долара

Родена е в Русия, но е израснала в Бруклин. Мести се заедно със семейството си в Лас Вегас и започва да се занимава с бижута и аксесоари. Нейните модели привличат вниманието на множество звезди. Пуска първата си колекция през 2004 година и тя веднага става успешна.

8. Джорджина Чапман – 20 млн. долара

Родена е през 1976 година в Лондон. Завършила е Wimbledon School of Art със специалност моден дизайн.

През 2004 година тя пуска своята марка Marchesa. През декември 2012 година става жури в ТВ предаването Project Runway: All Stars.

7. Лизи Ровзек – 25 млн. долара

Елизабет Ан Арнолд Розек, известна като Лизи Ровзек е родена в Кентъки през 1980 година. Била е Мис Кентъки Тийн през 1998 година, Мис Тийн САЩ през 1998 година, Мис САЩ през 2002 година. Завършила е дизайн в University of Kentucky.

Започва кариерата си като интериорен дизайнер, но по-късно пуска линия бански костюми - Sun Kitten Swimwear. Участвала е в The Real Housewives of Orange County.

6. Мишел Моне – 60 млн. долара

Тя е родена в Шотландия. Израснала е в бедност в Глазгоу. Става модел, но успехът й идва, когато прави собствен дизайн на удобни сутиени. Скоро след това се разжда нейната компания MJM International.

Вижте челната петица ТУК

Следете блога "Да се изгубиш... в Рим!" - едно бягство във Вечния град, посветено на свободния избор, удоволствието и вдъхновението!