Автор
Woman.bg

Най-ужасните модни грешки, които да не допускате - Част 2

След дълго обсъждане в екипа решихме, че първият материал за фешън гафовете не е достатъчен - наистина са ужасно много нещата, които ни дразнят у жени, които виждаме по улиците, в магазините, кафетата, навсякъде. Очакваме и от вас да допълвате в коментарите какви грешки сте забелязали у свои приятелки и непознати.

Грешен размер

За никого не е тайна, че ужасно много пълни жени не осъзнават физическите си особености напълно. Най-често си казват "Аз още мога да вляза в тази рокля!"..., но грешат жестоко. И това е видимо - преливат като пълноводна река от всички възможни места. И така излизат пред хора, а в частност - и пред нас. Ужасно е и нямаме идея защо си го причиняват.



Четете още: Най-ужасните модни грешки, които да не допускате

Бял панталон с бельо

И за да сме по-конкретни: черни прашки под полупрозрачен бял панталон не е ли прекрасно? Не, не е. Това е откровена демонстрация на лош стил (или липса на такъв) в съчетание с комплекси и необходимост от мъжко внимание, а това определено не е начинът да си го набавим.



Летни панталонки с чорапогащник и ботуши

Времето вече е топличко, но не е горещо. И все пак някои "дами" вече са извадили ултракъсите панталонки, но понеже им е студено да ги носят на гол крак, слагат и едно чорапогащниче плюс (почти) зимни боти, ей така - за разкош.



Закопчалката на сутиена

... по принцип не е лошо нещо. Но един изрязан отзад потник или (кошмар!) една вечерна рокля с гол гръб с видима задната част на сутиена е ужасяващо.



Неподходящи аксесоари

Бяхме споменали в предишната част за това колко са неподходящи в повечето случаи големите бижута. Това обаче важи и за всички oversized аксесоари - някои смятат, че е много сладко да носят шал, който да е като за великан, чанта, която трудно да се побира на задната седалка на колата, и колан, който да изглежда като пояс на воевода. Е, не е.



Принтове

... с произведения на изкуството. Може да сте големи почитатели примерно на Густаф Климт, но не е нужно роклята ви да е скучна реминисценция на "Целувката". Да, и възстановка на Сикстинската капела под формата на плетен пуловер не е най-добрата идея на света. Кич е и по никакъв начин не е демонстрация на афинитет към изкуството, нека не се заблуждаваме.



А кои са най-ужасяващите модни залитания, които вие виждате често около себе си?

Автор: Благовеста Дамянова

Четете още: Какви дънки да изберете според формата на дупето