Автор
Роси Кацарова

Най-секси престъпникът влиза в света на модата

Прочулият се като най-сексапилния затворник в света - Джеръми Мийкс, остави криминалното си минало зад гърба си и влезе в модния бранш.

Той направи своя дебют като модел преди броени дни на Седмицата на модата в Ню Йорк, където дефилира за новата колекция есен-зима 2017 г. на дизайнера Филип Плейн и освен това позира за рекламната кампания към новата линия на твореца.



Припомняме ви, че Мийкс покори женските сърца през 2014 г., когато затворническата му снимка бе разпространена в социалните мрежи.

Сините очи и изразителни скули бързо го превърнаха в сензация, но не успяха да го спасят от затвора. Той лежа за въоръжен грабеж, но най-вероятно има и други криминални провинения, ако съдим по татусите му - татуировката на едната му ръка, показва, че е член на най-известната и кръвожадна банда в САЩ, а сълзата, татуирана под окото му, говори, че е извършил убийство.

Още докато бе в затвора, той подписа договор с агенция за модели и ето, че днес вече дефилира за един от най-известните съвременни дизайнери. Сигурни сме, че това е само началото на успешна кариера в модния бранш и очакваме съвсем скоро да видим красавеца и на корицата на издания като Vogue или GQ.