Автор
Woman.bg

Най-добрите упражнения за космически оргазъм

Тези елементарни упражнения ще изострят до такава степен сексуалните ви усещания, че сами ще останете смаяни от насладата, която ще изпитате под завивките. Жените, които трудно достигат до оргазъм, най-сетне ще открият това върховно удоволствие и ще реализират бленуваната си мечта. Тези дами ще изпитат усещания, за каквито дори и не са и сънували.

1. Класически клекове

Това класическо упражнение се грижи за мускулатурата на тазобедрената част и дупето. То подсилва циркулацията на кръвта, което от своя страна повишава степента на възбуда по време на секс.

Секс уроци: Как да достигна до вагинален оргазъм?

Изпълнение: Застанете в изправена позиция с крака, разположени на ширината на раменете. От това положение се наведете леко напред в кръста, след което свийте и коленете до клекнала позиция. Ръцете опънете напред, така че да образуват успоредна линия с пода. Уверете се, че когато ги сгъвате, коленете не минават пред пръстите на краката. Това се прави, за да предпазите тях и мускулите на краката от травма. Изправете се и отпуснете ръцете до тялото си. Повторете упражнението 20 пъти.

2. Упражнение на Кегел

Това упражнение е предназначено специално за стягане на влагалищните мускули, което прави удоволствието от секса умопомрачително.

Изпълнение: Стегнете мускулатурата на влагалището като задържите 10 секунди. След това отпуснете и отново стегнете. Повторете 20 пъти. Това упражнение може да прилагате по всяко време, където и да се намирате и колкото често пожелаете.

3. Пелвичен мост

Това упражнение стяга седалищните мускули, вътрешната част на бедрата и прасците. Тонизира мускулите в тазовото дъно, вследствие на което се стимулира оросяването на половите органи. Последното от своя страна води до по-силни и контролирани оргазми.

4 съвета, които ще подобрят сексуалния ви живот

Изпълнение: Легнете по гръб на пода, поставете ръцете си до тялото, сгънете коленете и повдигнете таза нагоре, поддържайки гърба изправен. Повторете 10-20 пъти нагоре-надолу, като се стараете да не допирате дупето до пода.

4. Плуване на сухо

Тези движения се грижат за мускулите на бедрата и дупето, стимулират циркулацията на кръвта и спомагат за изострянето на сексуалните усещания.

Изпълнение: Легнете на пода по корем, като поставите под корема и хълбоците си хавлиена кърпа. Опънете ръцете си нагоре и започнете да ги движите заедно с краката си така сякаш плувате бруст. Повторете 20 пъти.

Всички гореописани упражнения прилагайте най-малкото по 3-4 пъти седмично и ще останете изумени от ефекта, който ще предизвикат!