Автор
Woman.bg

Наближава сезонът на самозалепящото се бельо

Самозалепящото се бельо вече не е кой знае каква новост в гардероба на много жени по света.

Но наскоро нуждата от него ни накара да подсетим и вас за отличните му качества, които могат да спасят не един или два специални повода, които изискват съвършена линия на силуета под прилепналите дрехи.



Създателката на линията самозалепящо се бельо е дизайнерката Джени Бютнер, която открива своята компания в Калифорния под името Shibue Couture Inc.

Миниатюрните прашки се наричат Shibue Strapless Panty и са толкова кокетни и скрити, че ни сърбят ръцете да си ги поръчаме по интерент още на часа. Но ще изчакаме по-подходящ момент да се сдобием поне с 2 чифта, тъй като цената им засега варира около 25 долара за чифт.



Историята на повода за създаването им е много сладка. Бюнтер била шаферка на сватбата на сестра си и за да облече красивата си копринена рокля, под която да няма грозни очертания, трябвало да измисли вариант, в който да не отиде на сватбата без бельо.

Срязала от двете страни свой чифт прашки и ги прикрепила към тялото си с помощта на двустранно самозалепващи се ленти.

Така се ражда й първият модел самозалепящо се бельо, след което Джени Бюнтер създава и цяла колекция.



Бельото може да се пере на ръка, след което се залепя върху картонче, благодарение на силиконовите си ленти, и е готово за следващо носене.