От понеделник насам компрометиращото видео на бившата адреналинка Яна, заснета в интимни пози с неин бивш приятел, е основната тема на обсъждане в Интернет.

С течение на времето стана ясно, че на клипчето Яна е заснета от неин бивш приятел, а тя твърди че Ивайло, бащата на детето й, е пуснал видеото в Интернет.

Ние решихме да не коментираме преди да чуем двете страни. Останахме наистина шокирани след като разбрахме, че версиите на Яна и Ивайло са коренно различни.

Тази сутрин в студиото на сутрешния блок на bTV Яна, видимо шокирана и разстроена, коментира че е подозирала, че Ивайло разполага със срамното видео и че ще го пусне в Интернет. Тя и момчето от клипа били в прекрасни отношения и двамата останали наистина неприятно изненадани от намесата в личния им живот.

Яна сподели, че във връзката с бащата на детето й е имало сериозни проблеми, стигнало се е дори до насилие и сексуален тормоз. Заради всичко това тя вече има ограничителна заповед Ивайло да не се приближава на повече от 100 метра от нея.

Яна твърди още, че в момента е в майчинство и се занимава основно с 9-месечното си бебе, като от време на време помага на своя преподавателка, която е треньор по художествена гимнастика.

В интервю за Woman.bg през октомври на въпрос дали Ивайло е добър баща Яна отговори: „Не знам дали е добър баща, но знам, че много го обича. А дали е добър, това ще разбера впоследствие.”

Попаднахме и на отговора на Ивайло, който е дал интервю за най-новия сайт на бившия водещ в bTV – Николай Бареков. Накратко версията на дизайнера-моторист е следната: той дори не знаел за съществуването на видеото, преди то да се появи в Интернет, не знаел кое е момчето, заедно с Яна. Той намеква, че тя сама е качила клипчето, за да произведе медиен шум около личността си.

Ивайло твърди още, че делото срещу него е спряно поради липса на доказателства и че Яна не полага достатъчни грижи за сина им, тъй като работела вечер в нощни клубове.

Кой прав, кой крив само времето ще покаже. Вашето мнение по въпроса?

Снимка: Монитор