Нещо горещо ще се случи в скоро време в Бразилия, а именно построяването на парк за възрастни, издържан изцяло в сексуална тематика.

Според информация от New York Times, предприемачи са в процес на избиране на подходящо място за изграждането на парка, който ще носи името ErotikaLand. Той ще се намира около града Сао Пауло и се очаква да бъде завършен през 2018 година.

Инвеститорите не пазят в тайна обаче факта, че не всички в местното управление приемат радушно идеята за построяването на еротичен парк и затова срещат трудности при създаването. Отговорникът по проекта, Мауро Мората, защитава идеята за построяването на ErotikaLand, изброявайки предимствата на бъдещия парк.

На първо място Мауро отбелязва, че по този начин ще бъдат отворени много нови места за работа за населението и от икономическа гледна точка, местността ще спечели.

Също така тази атракция ще бъде много привлекателна за туристи от цял свят и със сигурност ще се радва на висока посещаемост, а входът ще струва 100 долара.

Мората изтъква и че ErotikaLand ще наблегне много върху сексуалната грамотност, построявайки в парка и музей посветен на историята на сексуалността. Разбира се, в ErotikaLand ще има и еротични скулптури, храни действащи като афродизиак, както и "Секс игрище“. Мауро уверява, че половите сношения ще бъдат напълно забранени на територията на парка.