Автор
Woman.bg

На път към есента: Кои летни дрехи да запазим?

Препрадките към есенната визия в нашия гардероб започват още от сега, като някои дрехи не бързай още да прибираш в шкафчето!

Заедно с испанската актриса и модна блогърка за Vogue Испания Бланка Суарез(позната ни от сериала "Корабът") коментираме кои дрехи да оставиш като препрадка към новия сезон и кои да прибавиш плавно към визията си.

Запази: Тениска с актуална щампа

Както е направила и Бланка, запази една сравнително изчистена любима своя тениска и я комбинирай с дълъг ръкав по твой избор. Предлагаме такава в неутрален цвят - бяло, черно или сиво, която да можеш да комбинираш с много неща.

Запази: Очила с актуални рамки

Едно от най-добрите и функционални правила в модата гласи, че трябва да носиш слънчеви очила през цялата година, които не само ще те предпазват от слънцето, но и ще добавят особен стил към визията ти.

Запази: Малка чантичка/раница с ярък цвят

Хубаво е и през новия сезон да имаш своя вярна помощничка за добро настроение, а именно: малка цветна чантичка! Както е показано в блога, можеш да си купиш една от актуалните раници, които са едновременно семпли и закачливи, а и много удобни!

Резултатът: Една лятно-есенна визия, която може да завършиш с подходящия блейзър и нежни бижута. А на вас, момичета, харесва ли ви тази визия?