Делят ги точно 20 години, но както добре знаете, стилът няма възраст. Гуен Стефани и Кристен Стюарт бяха засечени с почти един и същи тоалет, включващ интересни панталони на модната марка Balenciaga.

Стилната и вечно позитивна Гуен Стефани обожава да прекарва много време със семейството си, в най-добрия случай на разходка в парка.

Платинено руса, стилна и винаги с алено червено червило – това е стила на Гуен, на който тя залага дори и в ежедневието си, когато е със своите деца.

Тя се бе спряла на визия, състояща се от черно сако, бял потник, черни обувки на висок ток, които по-късно се наложи да събуе и двуцветни панталони на Balenciaga.

Черно-балата дреха е типично в неин стил, не мислите ли?

22-годишната Кристен Стюарт, която участва в лентата „Снежанка и ловецът” заедно с Чарлийз Терън, се бе спряла на същата дреха, но в жълто-зелена цветова комбинация на премиерата на филма по време на престижния кинофестивал в Кан.

Младата актриса също бе заложила на черно, класическо сако и бял потник.

Панталонът е с актуалната за този сезон флорална шарка и спокойно може да бъде комбиниран с едноцветен потник, блуза и без много аксесоари.

Гласувайте за вашата фаворитка в нашата анкета по-долу или чрез коментар!