Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Ванеса Хъдъжънс или Миша Бартън?

Макар и загърнати още в дебелите си якета с удоволствие си мечтаем за горещите топли месеци, които ни приканват с ефирни материи и светли цветове.

Искрящо бялото е задължително през сезон пролет-лято. И без никакви нюанси – свежа и отморяваща белота, подсилена от прозрачността и различните ефекти на материите.

Този невинен и чист цвят никога не излиза от мода и това лято не прави изключение. Комбинацията между бяло с друг ярък цвят е основна модна тенденция през топлите месеци, според експертите. Бялата тенденция е преобладаваща в голяма част от дизайнерските предложения за това лято.

В днешната ни модна битка ще се борят две млади звезди, които се повиха с една и съща визия на свои светски изяви.

Нека започнем със сладураната Ванеса Хъджънс, която наскоро промотира новата си лента "Spring Breakers” в Мадрид, Испания.



Чаровната актриса изглеждаше страхотно в къс топ и пола на модна марка Katharine Kidd.

Визията й се състоеше изцяло от бели дрехи, декорирани с дантела и ефирна материя, придаваща лека закачливост.

Подчертани очи и няколко пръстена бяха идеален завършек на визията й.



Ванеса бе придружена от другите актриси във филма, но според нас тя най-много се открояваше, особено с прекрасната си усмивка, не мислите ли?

Тя се бе спряла на лилави сандали „Popp” от лятната колекция на Jerome C. Rousseau, които допълнително внасяха пролетно настроение.

Миша Бартън бе избрала абсолютно същите дрехи за своята изява на червения килим в Лос Анджелис, по случай гала вечерта „Fire & Ice“.



Нейната цялостна визия обаче не бе толкова нежна и миловидна, а по-скоро с готически препратки.

„Готическият” грим е тъмен, загадъчен и създава изцяло различна гледна точка за личността на една дама. Може би Миша е искала точно това да предизвика със своите червени устни и тъмен грим.



Обувките, на които се бе спряла, са на маестро Jimmy Choo, модел „Abel“. Винено червена дамска чанта и вързана назад коса допълваха тоалета на актрисата.

Имаме си тайна фаворитка, но нека все пак разберем и коя е вашата любима визия.

Гласувайте в анкетата по-долу за Ванеса или Миша!