Днешната модна битка изправя една срещу друга Соланж Ноулс и Джей Ло - две от най-успешните и обичани певици на нашето съвремие, които освен с огромния си певчески талант, могат да се похвалят и с безупречен външен вид.

Въпросните дами притежават едни от най-сексапилните тела в шоубизнеса, които световните дизайнери се редят на опашка да обличат, защото каква по-добра реклама от това звезда от тяхната величина да се разходи с творенията ти.

Септември месец миналата година Соланж присъства и дори пя на откриването на нов бутик на модна къща Emilio Pucci. На въпросното събитие тя за пореден път демонстрира безупречния си стил, появявайки се с ефектен ансамбъл, състоящ се от ефирен топ, богато украсени панталонки с мини дължина от пролетната колекция за 2014 на Emilio Pucci и черен блейзър.

Самоуверена и секси, тя изглеждаше великолепно в тоалета, на които компания правеха чифт черни токчета с минималистичен дизайн.

Преди броени дни Джей Ло бе изловена от папараци, докато с екипа си снимаше видеото към най-новата си песен .

На снимачната площадка красивата латина смени много секси визии. Една от тях се състоеше от къс бял топ и същите пъстри къси панталонки от Emilio Pucci.

Цялостният чувствен облик на лъчезарната знаменитост се допълваше от масивни златни бижута и екстравагантни токчета от Giuseppe Zanotti, модел "Coline".