Тоалетите от пролетно-лятната колекция за 2015-та на модна къща Tom Ford са истински дизайнерски шедьовър, открояващ се с пленителна смесица от ефирни материи и бляскави детайли.

Със своята изящна същност въпросните тоалети набързо плениха сърцата на редица звездни дами, включително това на скандалната певица Риана и ангела на Victoria's Secret Роузи Хънтингтън-Уайтли.

Двете известни красавици бяха забелязани да носят един и същи модел рокля от новата модна линия на Tom Ford. Дрехата, която се превърна в разковничето, изправило звездите в ожесточена модна битка, се откроява с доста ефектен дизайн, характеризиращ се с ефирна долна част с дълбока цепка, cut-out детайли и горната част, решена в телесен цвят, умело създаващ илюзията за гола плът. Към всичко това са прибавени лилави инкрустации, които придават на роклята пленително екстравагантно излъчване.

Първа дрехата облече барбадоската красавица Риана. Тя се появи с нея края на октомври месец на гала вечерта amfAR.

Тогава компания на тоалета й правеха дълги над коляното черни чорапи и лилави сандали на ток.

Трябва да си признаем, че подобна чувствена и секси рокля идеално си кореспондира с бурната индивидуалност на Риана и с нейната ексцентричен, бунтарски образ.

Четете още: Риана е зверски яка в нова фотосесия

Преди броени дни с ефектната рокля бе забелязана и нежната половинка на Джейсън Стейтъм - Роузи Хънтингтън-Уайтли. Тя обаче се появи с тоалета не на червения килим, а на плажа в Малибу.

Четете още: Роузи и пухкавото пуловерче

Четете още: Малката бяла рокличка на Роузи: Да или не?

Русокосата знаменитост се снимаше във фотосесия, облечена във въпросната дреха, която показваше доста от тялото й. За щастие на Роузи тя не бе забравила да си обуе бельо в телесен цвят, както често се случва с редица от дамите в съвременния шоубизнес.

Четете още: Негативни коментари по адрес на Роузи Хънтингтън-Уайтли