Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Ким Кардашиян или Зоуи Кравиц?

Днешната модна битка се очертава да бъде много интересна. Вашето мнение е от голямо значение, затова гласувайте за своята фаворитка по-долу в анкетата. Нека видим колко от вас ще подкрепят дъщерята на Лени Кравиц и колко ще застанат на страната на риалити звездата Ким Кардашиян.

И двете дами бяха щракнати с една и съща рокля, но в различен цвят, на модна марка Balenciaga, но на коя от двете й стои по-добре?

Първата дама, която блесна с мрежестото творение на Balenciaga от пролетно-лятната колекция за 2015-а, бе г-жа Кардашиян Уест.

И преди да промени изцяло визията си и да премине в отбора на платинено русите дами Ким е залагала на сексапилни и провокативни тоалети. Музата на Кание Уест обича да бъде център на вниманието и не пропуска възможност да покаже прелестите си...

Четете още: Сребриста коса като на Ким Кардашиян (видео)

Ким привлече всички погледи към себе си на благотворителното събитие „First Annual Diamond Ball“, на което водеща бе Риана. През декември миналата година майката на Норт Уест и нейната майка и мениджър – Крис Дженър уважиха събитието, появявайки се с изцяло черни тоалети.

34-годишната блесна с интересен тоалет от пролетно-лятната колекция на любимата си модна марка Balenciaga.

Перфектен грим и стилно стилизирана коса назад допълваха изисканата й визия. Много ни харесаха нежните сандали и черен тренчкот с дължина до земята, на които се бе спряла Ким.

Четете още: Ким Крадашиян е платинено руса!

Екзотичната Зоуи Кравиц заложи на абсолютно същата дреха, но в телесен нюанс за афтърпартито на наградите Оскар. Тя също бе придружена от майка си Лиса Боне.

Красавицата може да се похвали със стегнато тяло и уникален външен вид, с който обича да експериментира доста често.

Единствените аксесоари, на които бе заложила Зоуи бяха златисти обувки и малка дамска чанта.

Александър Уанг е творчески директор на Balenciaga, а колекцията му за топлите месеци е много успешна. Г-н Уанг придава луксозен и елегантен вид на колекцията с осезаема спортна тематика благодарение на материите и декорациите. Дизайнерът показва палта и рокли от мрежа в пастелни нюанси, приятни комбинации от прозрачни материи и нежни бродерии.

Дами, на коя от двете звезди повече й отива роклята?