Днешното модно съревнование е истинска битка на титаните, която изправя една срещу друга Ким Кардашиян и Виктория Бекъм.

Двете знаменитости несъмнено са едни от най-обсъжданите представителки на нежния пол в света, като всяка от тях е успяла да намери своето място в модния елит. Едната го е направила посредством създаването на елегантни модни колекции, открояващи се с любов към минимализма, а другата чрез обикаляне на модни ревюта по време на Седмиците на модата, което неизменно е придружено от позирането на Ким в ефектни дизайнерски тоалети.

Именно на ревю юли месец тази година по време на Седмицата на модата в Париж риалити дивата Ким Кардашиян демонстрира впечатляваща визия, която дълго време бе обсъждана от модните критици и ценители.

Въпросният стайлинг на дивата се състоеше от творения от последната есенна колекция на Balmain и се открояваше с пленителна комбинация от милитари полъх и анималистична нотка.

Ким Кардашиян със сестра си Кендъл Дженър

Четете още: Ким Кардашиян забрави дъщеря си в хотел (видео)

Цялостният облик на законната половинка на Кание Уест включваше блуза с черни и златисти детайли, пола тип "молив" с животински шарки и гладиаторски сандали на ток от Hermes.

Четете още: Ким, изкуственият тен и огромното деколте!

Ким Кардашиян, Оливър Роустейнг (творческият директор на Balmain) и Кендъл Дженър

Четете още: Тоалетите на Ким Кардашиян по време на Седмицата на модата в Париж

Преди няколко дни със същата ефектна пола се появи и Виктория Бекъм.

Пош спайската бе подбрала дрехата за разходка из Лондон и я бе съчетала с черен пуловер и аксесоари в същия цвят.

Четете още: Виктория Бекъм пази роклята от първата си среща с Дейвид

На тази ефектна пола много би отивал белият Opel ADAM!