Буквално не минава и ден, в който да не станем свидетели на поредната звездна модна битка.

Днешната обаче е по-гореща от всякога, от една страна заради сексапилните дами, които се изправят една срещу друга, а именно риалити дивата Ким Кардашиян и британската актриса от сапунени опери Дженифър Меткалф, а от друга заради виновника, поставил двете в модно съревнование – ефектна латексова миди рокля, дело на Atsuko Kudo.

Триумф на сексапила от Ким Кардашиян

Вече сме посвещавали няколко материала за любовта на Ким към дрехите от латекс, като първият такъв тоалет, с който тя се е появи, засвидетелствайки началото на увлечението си по този тип дрехи, е именно розовият вариант на прилепналата по тялото рокля от Atsuko Kudo.

Пищната арменка заложи на въпросния тоалет, открояващ се с горна част, щедро разкриваща бюста, за представянето на новия си парфюм края на миналата година, а Дженифър Метакалф се разходи с червения вариант на дрехата на раздаването на Сапунените награди вчера вечерта.

Красавицата, която спечели отличието за най-сексапилна актриса, носи роклята и на автърпартито след наградите, провело се в лондонския клуб DSTRKT, собственост на българи.

Ким: Нося дълги палта, за да скрия колко съм дебела!