На хоризонта се задава поредната звездна модна битка. Този път една срещу друга се изправят Кери Уошингтън и Ана Дело Русо, които се появиха с една и съща рокля с мини дължина от тазгодишната Resort колекция на Stella McCartney.

Въпросната дреха в бледо розово съчетава в едно стил и младежка дързост. Обсипана с кристални инкрустации и цветни щампи, сред които такива на сърчица и устни, тя представлява ефектна наслада за очите на модните ценители.

Четете още: Две дами, едно събитие, една рокля

Първа с въпросния тоалет се появи чаровната актриса Кери Уошингтън. Американската знаменитост бе подбрала дрехата за миналогодишните награди Teen Choice.

Тогавашната визия на красавицата включваше още нежни обувки на ток модел "Pigalle Strass" от Christian Louboutin, потопени в червено устни и нежни букли.

Четете още: Да или не: Тоалетът на бременната Кери Уошингтън

Още в мига, в който видяхме тази ефектна рокля на Стела Макартни, бяхме сигурни, че екстравагантната и винаги отличаваща се от масата Ана Дело Русо ще оцени това модно бижу. Така и стана.

Главната редакторка на японския Vogue се появи с въпросната кокетна рокличка на ревюто на Salvatore Ferragamo в рамките на финалния ден от Седмицата на модата в Милано.

Тя бе съчетала дрехата с лачени боти с масивна подметка, дело на Stella McCartney и лилава чантичка от Salvatore Ferragamo.

Четете още: Ана Дело Русо харчи по 50 бона за дрехи на ден!