Две красиви звездни дами и една изящна вечерна рокля или иначе казано поредната звездна модна битка, задаваща се на хоризонта.

Главните действащи лица в нея са две тъмнокоси красавици, а именно Кейт Бекинсейл и Селена Гомес. Разковничето, което изправи двете звезди в модно съревнование, пък е елегантна дълга до земята бяла рокля с дълбоко V-образно деколте, която е дело на модна къща KaufmanFranco.

Брандът, създаден през 2003 година от дизайнерското дуо Кен Кауфман и Исак Франко, се е специализирал в изработката на тоалети, които съвместяват изисканото и модерното, лукса и удобството и същевременно с това деликатно подчертават даденостите на женската фигура. Изключение не прави и красивата бяла рокля, която украси телата на Кейт и Селена.

Четете още: На коя й отиват повече: Цветелина или Николета?

Първа въпросната дреха облече актрисата Кейт Бекинсейл, която се появи с нея още ноември месец миналата година по време на раздаването на Американските музикални награди. Тогавашната визия на чаровната известна дама се допълваше от ефектна огърлица във формата на змия от Bulgari, малка клъч чанта от Lee Savage и прибрана на опашка коса.

Селена пък бе заложила на стилната рокля в бяло за появата си на тазгодишното парти по случай "Златните глобуси", организирано от InStyle and Warner Bros.

Селена също като Кейт бе заложила на вдигната прическа, но бе предпочела да носи роклята без колие, което допълнително да привлича вниманието към деколтето й.

Ако и вие желаете да притежавате подобна красива рокля, попаднахме на едно много интригуващо предложение, което ще ви помогне – можете да разполагате с определена сума пари в рамките на един месец, в края на който трябва да върнете абсолютно същата сума – нито лев повече. В случай, че ви се стори интересно и разумно, може да научите повече тук.