Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Гащеризонът от Stella McCartney

От няколко години насам негово величество гащеризонът е истински моден повелител, като в зависимост от материята, от която е изработен , умело властва и през четирите сезона.

Той изглежда еднакво добре както в комбинация с токчета за някое по-официално събитие, така и с равни обувки като ежедневно вдъхновение, затова и не се учудихме, че именно един изящен гащеризон изправи в модно съревнование четири прелестни звездни блондинки, а именно Камерън Диас, Ел Макфферсън, Кайли Миноуг и Кели Рипа.

Първа стилната дреха, дело на Stella McCartney, облече магнетичната Камерън Диас. Тя се появи с тоалета, който бе съчетала с черни сандали Prada, още миналата година юли месец на премиерата на лентата с нейно участие - "Секс запис".

Края на януари месец тази година с гащеризона бе забелязана и Ел Макферсън. Известната красавица бе съчетал дрехата с ефектно яке с ресни, придаващо пленително ретро излъчване на цялостния й облик.

Четете още: На коя й отива повече: Ким Кардашиян или Зоуи Кравиц?

И докато Кайли Миноуг бе допълнила визията си със златисти сандали, идеално кореспондиращи си със златните точки на гащеризона, то Кели Рипа бе съчетала дрехата с изчистени червени токчета.

Е, дами, коя според вас е съчетала най-добре гащеризона и на коя й отива повече стилната дреха от Stella McCartney?

Четете още: На кого отива повече: Маската от кристали?