Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Дженифър Лорънс или Дженифър Лопес?

В днешната модна битка една срещу друга застават две звездни адашки, а именно Дженифър Лорънс и Дженифър Лопес - първата е чаровна и винаги усмихната, с невероятно чувство за хумор, а втората е огнена дива със секси излъчване, но и двете са невероятно красиви и с доказано чувство за стил.

Изглежда двете знаменитости имат и идентични модни предпочитания, тъй като бяха забелязани с една и съща ефектна рокля част от Resort колекцията за 2015 на модна къща Christian Dior. Въпросната дреха се открояваше със сива горна част и цветна асиметрична и феерична долна, а игривата кройка на дрехата й придаваше пленително младежко излъчване.

Първа роклята облече лъчезарната Дженифър Лорънс. Тя се появи с нея май месец миналата година в Кан и я бе съчетала със сандали от Jimmy Choo и ретро шик очила от Miu Miu.

Четете още: Лиам: Дженифър Лорънс мирише на чесън

Дженифър Лопес пък се появи с роклята преди по-малко от месец на премиерата на най-новата лента с нейно участие - The Boy Next Door. Секси певицата бе придала по-дръзка нотка на роклята, комбинирайки я с яркорозови токчета, червило в същия нюанс и масивни бижута.

Коя е вашата фаворитка, дами?

Четете още: Дженифър Лопес с нова секси фотосесия