Днещната статия е посветена на две звездни красавици, облекли едно и също дизайнерско творение. Въпросните известни дами са Дженифър Лопес и Роузи Хънтингтън-Уайтли, а разковничето, което ги изправи в модно съревнование, е червена ефирна рокля, дело на Donna Karan.

Първа с ефектната рокля от последната есенна колекция на бранда се появи латино дивата Дженифър Лопес. 44-годишната знаменитост я бе подбрала за церемонията по раздаването на наградите Billboard, на която бе удостоена с наградата "Икона". Отличието е за цялостно творчество и никога до сега не е било връчвано на жена. Прочетете повече за наградите Billboard ТУК!

Четете още: Еволюцията на Дженифър Лопес (снимки)

Вечерта на наградите компания на красивия тоалет на Дженифър правеха червени сандали на ток от Jimmy Choo, сребриста клъч чанта и бижута от Marina B.

Четете още: Джей Ло отпразнува 45-тия си рожден ден със странна торта

Септемврийският брой на списание Harper's Bazaar краси русокосата изкусителка Роузи Хънтингтън-Уайтли. На страниците на изданието виждаме 27-годишната звезда, облечена в изящни дизайнерски шедьоври, сред които и червената рокля на Donna Karan.

Според вас на коя от двете й отива повече роклята? Подкрепете вашата фаворитка в анкетата по-долу или чрез коментар!

Четете още: Роузи Хънтингтън-Уайтли свали дрехите за Violet Grey