Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Бялата мини рокля от Stella McCartney

В днешната модна битка една срещу друга се изправят не две, а цели три звезди красавици, а именно Чарлийз Терон, Дженифър Хъдсън и Шерил Коул.

Разковничето, което изправи дамите в ожесточено съревнование, е една стилна мини рокля в бяло от Resort колекцията за 2014 на Stella McCartney.

Нека видим коя известна дама как е съчетала тоалета:

Чарлийз Терон

Красивата актриса се появи с елегантната рокля октомври миналата година на събитието Power of Women, организирано от Variety.

Компания на тоалета й правеха черни токчета с кремави връхчета от Giuseppe Zanotti и клъч чанта с черно-бял принт от Stella McCartney.

Четете още: Шон Пен: Чарлийз ме промени

Дженифър Хъдсън

След Чарлийз роклята от Stella McCartney облече и чаровната актриса и певица Дженифър Хъдсън. Тя я бе подбрала за удостояването си със звезда на Холивудската алея на славата.

Дизайнерският тоалет се допълваше от елегантни токчета от модна къща Gianvito Rossi , които се открояваха с бежова задна част, прозрачен панел и бели връхчета.

Четете още: Дженифър Хъдсън със звезда на Алеята на славата

Шерил Коул

Преди броени дни със същата бяла рокля се появи и красавицата Шерил Коул. Нежна и лъчезарна тя изглеждаше прекрасно в дрехата, която се допълваше от изчистени бежови токчета.

Косата на певицата бе прибрана в стилен кок, а върху ръката й проблясваше масивна златн гривна.

Четете още: Съвети за страхотна фигура от Шерил Коул