Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Бранди или Ники Минаж?

Ефектна вечерна рокля, дело на гениалната Сара Бъртан, изправи в ожесточена модна битка две дами от света на музикалния шоубизнес, а имено Бранди и Ники Минаж.

Въпросният тоалет е част от тазгодишната пролетно-лятна колекция на модна къща Alexander McQueen. Изящната дреха (както и цялата модна линия) умело съчетава в едно стилната, елегантна визия и секси, дръзкото излъчване.

Началото на март месец певицата Бранди Норууд се появи на 45-то издание на наградите NAACP, облечена във въпросната пленителна рокля с cut-out детайли.

Визията на Бранди бе изчистена откъм бижута, а аксесоарите, на които звездата бе заложила, бяха черен клъч и сандали в същия цвят.

На 18-ти май вечерта се проведе церемонията по раздаването на ежегодните награди на списание Billboard. Прочетете повече за зрелищното шоу ТУК!

На грандиозното събитие присъстваха редица известни личности от шоубизнеса, сред които бе и ексцентричната певица Ники Минаж.

Тя бе решила да се появи със същата вечерна рокля в черно от Alexander McQuee. И Ники като Бранди бе заложила на визия с нежни и ненатрапчиви аксесоари и бижута - сполучливо решение, разкриващо пълната прелест на впечатляващата официална дреха.