Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Бионсе или Миранда Кер?

Сакото е от онези дрехи, които могат да направят визията ви неповторима или да й придадат спортно-елегантен вид.

Сигурни сме, че всяка една дама притежава минимум едно сако в класически цвят, което спокойно може да комбинира с всяка една друга дреха.

Сакото подчертава женствения силует и може да създава както строга делова визия, така и ежедневен небрежен стил.

Сигурно сте забелязали, че дамите от стрийт блоговете предлагат уникални комбинации на сако и топове с щампи, ефектни макси поли, панталон или пола от деним, красиви ефирни рокли и т.н.

Вариантите му на носене са много, а през сезон пролет-лято спокойно може да експериментирате смело с модния си ансамбъл и да го направите неповторим!

Бионсе
е от дамите, които обичат всичко нестандартно, екстравагантно и смело. За нея е нормално да се появи на баскетболен мач, облечена с вкус от глава до пети.

Певицата и съпругът й Джей Зи бяха засечени от папараци по време на баскетболен мач на Ню Дъжси Нет, който е собственост на Джей Зи, по-рано тази година, на който очевидно двойката се забавляваше много.



В началото на годината тя привлече погледите към себе си с тази визия:



Сакото, с което беше облечена, е на Stella McCartney. Тя го бе съчетала с жълти обувки с остър връх и къси панталонки от деним.



Миранда Кер е известна с любовта съм към деловите визии. Доста често я забелязваме с цветно сако в комбинация с дънки, семпла тениска и удобни обувки.

Тя не се страхува да носи дрехи с интересен принт. Красавицата бе придружена от сладкото си семейство и не държеше да бъде в центъра на вниманието.

Звездата на „Victoria's Secret” се бе спряла на ярко червено червило, обувки тип пантофки и дънки.

Гласувайте по-долу в нашата анкета за вашата фаворитка!