Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Ашли Грийн или Ким Кардашиян?

Дантелените дрехи са голям хит сред известните и красиви дами. Дантелата е вечна тенденция, която се харесва на всяка една жена. Имате ли рокля от тази фина материя, имате всичко, което е нужно, за да постигнете нежно и красиво излъчане.

В днешната ни модна битка взимат участие две знаменитости, които бяха засечена в една и съща прозрачна дантелена рокля от есенно-зимната колекция за 2013-а на Rachel Roy.

Такъв тип рокля, която разкрива повече, отколкото крие, се хареса едновременно на актрисата Ашли Грийн и на риалити звездата Ким Кардашиян.

Ким Кардашиян бе засечена през март миналата година на романтична вечеря с Кание Уест в Ню Йорк, след което се появи със същия тоалет и в телевизионното предаване „Late Night With Seth Meyers”.

Четете още: Грим като на Ким от наградите „Грами“

В комбинация с невероятните златисти сандали с множество каишки на Tom Ford и черното бельо под роклята, визията на Ким придобива по-секси и запомнящ се вид.

ВИДЕО:

Дантелените рокли са подходящи за дамите, които искат да изпъкнат сред тълпата и Ким определено е една от тези жени!

Втората дама, която направи впечатление с масленозеленото творение, бе Ашли Грийн, която се спря на същата рокля за афтър партито на наградите Vanity Fair, за което писахме ето ТУК!

Четете още: Виктория Бекъм е най-вдъхновяващата жена в модата

28-годишната красавица бе заложила на черно боди под роклята и черни обувки на Sophia Webster, модел „Coco Flamingo“. Грим в кафяви нюанси и пригладен коса допълваха стилната й визия.

Гласувайте за фаворитката си по-долу в нашата анкета!