Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Алекса, Кара или Палома?

Днес ще се спрем на три красиви британки, избрали един и същи тоалет на британската модна марка Burberry.

Английската модна марка Burberry е винаги на върха, умме да предлага актуални дрехи и е определно сред любимите дизайнерски марки на известни и не толкова известни личности.

Името Burberry се е превърнало в синоним на “английски стил”, а да притежаваш нещо на марката е чест.

Пролетно-лятната колекция за тази година е изпълнена с разнообразни цветни комбинации. Тоалетите на модната къща са изработени от ефирни материи в меки нюанси на жълто, зелено, розово и синьо.

А една от най-нашумелите манекенки, Кара Делевин, показа стилен тоалет изцяло в розово, който се състоеше от риза с къс ръкав и пола тип молив. Дантелената визия на Кара бе просто зашеметяваща...

Британската модна икона Алекса Чънг също бе заложила на този тоалет по време на представянето на собствената си колекция гримове за Eyeko през декември миналата година.

Четете още: На коя й отива повече: ЛаЛа или Линдзи?

Третата красавица, която блесна с абсолютно същата визия, бе британската актриса, изпълнителка и композитор Палома Фейт. Сребърна дамска чанта и обувки и синьо палто бяха идеален завършек на тоалета.

Оставяме на вас да решите на коя от трите дами й отива най-много този тоалет. Подкрепете вашата фаворитка в анкетата по-долу или чрез коментар.