Един ефектен вариант на класическата малка черна рокля, който е дело на Stella McCartney, изправи в модно съревнование две красавици - и двете тъмноруси, и двете работят като модели.

Едната е нежната половинка на режисьора Гай Ричи – Джаки Ейнсли, а другата е изящната Роузи Хънтингтън-Уайтли. Коя от двете носи роклята по-добре, ще прецените вие, а за да може да вземете това решение, нека разберем малко повече за цялостния облик на всяка от дамите.

Джаки, която края на юли мина под венчилото с режисьора Гай Ричи, е звездата, която първа облече елегатнната черна рокля модел Reily. Тя подбра дрехата, умело съчетаваща ефектната визия и изисканото излъчване, за нюйоркската премира на последния филм на съпруга си - The Man From U.N.C.L.E.

Нежната дама бе допълнила тоалета си със златисти токчета, златен металически клъч и масивни обеци.

Дейвид Бекъм, Том Круз и Гай Ричи с екстремно селфи

Роузи се появи със същата рокля преди дни на събитието Variety’s Power Of Women, състояло се в Бевърли Хилс, Калифорния.

На него тя демонстрира стилна визия, минаваща под знака на пленителния минимализъм - без помен от излишни бижута, черни семпли токчета като аксесоар, деликатен грим и коса, прибрана в ефектен кок, открояващ се с изящен ретро полъх. В заключение можем да кажем за Роузи само едно - перфектна както винаги.

Българин гримира Наоми и Роузи