Автор
Woman.bg

На какви модни находки се натъкнахме в notosgalleries?

По последни прогнози времето през почивните дни ще се запази сравнително хубаво и заплахите от проливни дъждове и нетипични студове се разсейват все по-обнадеждаващо от топлото слънце, което грее навън.

Имате ли планове за дните около Великден? Ако все още нямате, ние ще ви дадем идея.

Сложете любима рокля, обуйте удобни обувки и с много ведро настроение се отправете към Sofia Ring Mall, за да посетите най-бляскавия и гостоприемен магазин в столицата – notosgalleries.

Точно това направихме преди ден! Без конкретна цел и намерения за разточителен шопинг се озовахме на любимото си местенце, от което черпим модни и бюти вдъхновения от първа ръка.



Както знаете notosgalleries предлага разнообразие от дамска, мъжка и детска мода, бельо, чанти, обувки, бижута, луксозна и натурална козметика, аксесоари за дома. Магазинът е разположен на 3 етажа, като всяка световноизвестна марка е представена в собствена зона, в която да покаже своята отличителна концепция.

Там открихме страхотна изненада – по повод празничните дни около Великден notosgalleries предлага съблазнителни намаления до 50%! И понеже сме практични момичета и винаги издебваме най-подходящия момент за пазаруване, се захласнахме по някои конкретни модни артикули, които снимахме за вас.

Потопете се заедно с нас в света на любимите си дрехи, козметика и аксесоари и се сдобийте с красиви покупки на по-ниска цена. Почивните дни са подходящ момент за това.

Ще се видим в notosgalleries, дами!