Автор
Woman.bg

На какъв цвят червило да заложим според зодията тази есен

Разчупете рутината, като внесете есенно обаяние върху устините си с гамите, които ви предлагаме да изберете, специално поднесени от астролозите според характеристиките на всяка една зодия.

Овен

Овенът естествено гравитира към енергични, наситени и огнени цветове, като ярко червено и мандарина. Тази здравословна и естествена формула с ухание на горски плодове е точно за вас. Тя е освободена от химично съдържание и ще влее върху устните ви изтънченост и огнена страст.

Truly Kissable Lip Crayon - Demi Matte на Honest Beauty, $ 18, поръчай тук

Телец

Докато Телецът е склонен да се придържа към една класическа линия в грима, сега е моментът да експериментира с нещо по-различно и бунтарско, като това уникално червило в синя феерия.

Make Up For Ever Artist Rouge Lipstick в синьо, $ 22, поръчай тук

Близнаци

Добре е Близнаците да играят на сигурно тази есен. Женственост и нежност е тяхната формула. За целта им предлагаме този лек, течен кокосов балсам, който се топи в устата, хидратира устните и омагьосва с деликатния си кокосово-прасковен цвят.

The Estée Edit Cocobalm, $ 22, поръчай тук

Рак

Раците са склонни да избират меки нюанси, дължащо се на тяхната чувствителна и нежна натура, но сега е време да разчупят малко статуквото и да посегнат към по-смелите и ярки тонове, като този тук.

MAC Cosmetics Ultimate Lipstick, $ 23, поръчай тук

Лъв

Лъвовете са родени с дързък и уверен подход към живота. Този смел, матово сив нюанс доставя силно въздействащ външен вид, придава изтънченост и атрактивност, точно така както би отивало само на една темпераментна Лъвица.

Huda Beauty Liquid Matte Lipstick, $ 20, поръчай от тук

Дева

Сега е моментът Девите да покажат кои са те и да заложат на драматичната визия. Нашето предложение е това уникално красиво черно червило.

CoverGirl Katy Kat Matte Lipstick, $ 7, поръчай от тук

Везни

Тази есен Везните са под романтичното въздействи на звездите, което е връзка и към тяхното естествено настроение като любящи същества. Няма да сбъркате, ако заложите на този изтънчен гланц за устни с луминисцентен блясък, придаващ чувственост и плътност на устните.

Chanel Lèvres Scintillantes Glossimer в CLARTE, $ 30, поръчай тук

Скорпион

Скорпионите са загадъчни, страстни и склонни да носят богати и екзотични нюанси. Есента за тях носи топлия цвят на падащите листа и мекотата на залеза.

Urban Decay Vice Lipstick Metallized , $ 17, поръчай тук

Стрелец

Нетърпелив знак, който винаги е зает с нещо, бърза, тича и рядко му остава време за пред огледалото. Въпреки това тази есен носи на Стрелеца възможността да демонстрира своя неподправен чар, като го подчертае колкото се може по-ярко и смело. Този чувствително наситен червен цвят е тъкмо за него.

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Lipstick, $ 37, поръчай тук; Revlon ColorStay Lip Liner, $ 7, поръчай тук

Козирог

Козирогът тази есен трябва да експериментира с най-различни текстури и цветове. Този комплект блясък за устни на Pat McGrath ще му помогне да постигне това до съвършенство и да засияе с целия си блясък.

Pat McGrath Labs Lust 004 Lipstick Kit, $60, поръчай тук

Водолей

Един Водолей винаги се е отличавал със свободния си дух и бохемски вид. А него му отиват както нежните нюанс, така и по-смелите и бунтарски цветове. Сега е моментъ да заложат тименно на тях, като изберат това великолепно червило с наситен и плътен цвят на слива.

Tom Ford Lip Color in Bruised Plum, $53, поръчай тук

Риби

Рибите винаги са били добри експериментатори, отличаващи се със завидни художествени качества. Есенният цвят върху устните им обаче тази година трябва да бъде в нежните и меки краски на кораловото.

Charlotte Tilbury Hot Lips, $32, поръчай тук