Има тенденции, които са толкова забележителни и ярки, че е трудно да не ти направят впечатление.

Ще ви дадем няколко примера – разкъсаните дънки и до ден днешен са актуални и модните блогърки не спират да ги носят; аксесоарите от животински принт са голяма слабост на много момичета, а омбре прическите изглежда и тази година ще са сред любимите на съвременните жени.

Ние хвърлихме един поглед върху актуалните модни тенденции, новите фотосесии и рекламни кампании и открихме една на пръв поглед не много забележима тенденция, която обаче може да се превърне във водещ тренд за пролетно-летните месеци.

Става въпрос за връзките! Но не за тези, с които си връзваме обувките и кецовете, а за връзки по дрехите. Големи, дебели, тънки, бели, черни, разноцветни, дълги, къси... разнообразието е голямо, а ефектът още по-голям!

Четете още: Лятната визия на Кристин Кавалари

Влюбени сме в блузите с дебели връзки в предната част, които служат само за акцент и допълват дрехата по уникален начин.

Виждаме и съвсем деликатни и тънки връзки, които съвсем небрежно се показват. Дрехите от деним с връзки са сред любимите ни. Връзките придават една романтична и закачлива нотка към всяка една визия.

Вдъхновете се от снимките, които подбрахме за вас по-долу:

Четете още: Ах, този гащеризон...