Есента ви приканва да си изберете нов спорт за извайване на красива фигура. Имате нужда от идея? Нека ви припомним за един разкошен герой в сферата на секси танците и поддържането на стройна и силна физическа форма - пилонът.

Кой ли не е запознат със съществуването на дисциплината pole dancing. Присъединете се към цялото войнство секси мацки, които добре знаят как да покорят пилона.

Започва с кратка загрявка и разтягане. След това пилонът се превръща в основен герой на упражнението. Един час по стриптийз започва с 5 до 10 минути загрявка. Основната част е хореографията на танца, която отнема средно между 35 и 40 минути.

В часовете се работи с максимум 4 души. Необходим е персонален контрол върху трениращите, с цел да се избегнат контузии.

Основно правило - никога не ходете на тренировка с кожа, намазана с лосион или олио за тяло. Излагате се на истинска опасност от подхръзване и падане!

Възрастта няма значение, нито моментното физическо състояние. Единственото задължително условие е желание за забавление.

Ритмична музика маркира стъпките на спортуващите. Най-трудната част от цялото упражнение е моментът, в който трябва да се виси с главата надолу.

Постигане на равновесие върху хлъзгавия метален пилон гори много калории. И стяга мускулите.

Осмелилите се да практикуват, споделят, че след първите часове техния живот се е променил. Начинът на движение, начинът на танцуване, дори погледът, насочен към останалите присъстващи, придобива нов израз.

Женствеността може да бъде извадена на показ с помощта на този чувствен танц. По същия начин може да бъде захранено и самочувствието.