Автор
Woman.bg

На 46 и все така прекрасна: Джей Ло през годините

Преди няколко дни една от любимките на много жени по света - певицата Дженифър Лопес навършва 46 години, ето защо решаваме да обърнем поглед назад и да видим защо е сочена за модна муза сс собствен стил от десетилетия насам!

Нейният стил може да бъде определен като смесица межу латино усещане, r'n'b красота и собствен екстравагантен почерк. Стилистите на певицата винаги успяват да ни изненадат с избора на дрехи, като от няколко години насам любимия дизайнет на красавицата е Zuhair Murad и по-специално тоалетите му с прозрачни елементи.

На коя й отива повече: Дженифър или Кендал?

Джей Ло си пада по пайети, интересни детайли и скъпи материи, които да подчертават нейната секси фигура и никога, ама никога да не изглежда скучно!

Джей Ло експериментира с къса прическа

Сред любимте цветове на певицата са телесното, тъмно зеленото и тъмно червеното, животинските и блястящи елементи, които да хващат окото. Тя задължително комбинира с масивни аксесоари, които подчертават латино излъчването й, като логично, най-красиво на нейната леко мургава кожа стои златното.

Относно грима тя винаги предпочита една перфектна кожа, в съчетание с леко подчертани очи за едно наистина естествено усещане. Възхищаваме се на модните и beauty находки на Джей Ло, а вие?