Автор
Woman.bg

Музите на Марк Джейкъбс в кампания на Louis Vuitton

Катрин Деньов, София Копола и Жизел Бюндхен са част от звездите в последната рекламна кампания на Марк Джейкъбс за новата колекция на Louis Vuitton. Джейкъбс се раздели по взаимно съгласие с френската модна къща през октомври след 16 години.

Той е дългогодишен приятел на режисьора София Копола, която дефилира с ефирен топ с мъниста от колекция пролет/лято за 2014.

Лицата на френската актриса Катрин Деньов, бразилката Жизел Бюндхен, китайската актриса Фан Бинбин и френския модел Каролин дьо Мегре са част от микса.

Британският модел Еди Кембъл, която откри последното шоу на Джейкъбс и получи наградата за Модел на годината на тазгодишните британски модни награди, също е част от звездния екип.

"Беше много емоционална сесия. Това се вижда и от снимките. Тези жени наистина вдъхновяват Марк", казва Фредерик Уинклер, директор "Комуникации и събития" при Louis Vuitton.

Джейкъбс напусна след 16 години работа за Louis Vuitton и създаде своя марка, която се надява да направи първото си представяне пред публиката в близкото бъдеще.

Джейкъбс казва, че сутринта преди шоуто на парижката седмица на модата е взел решението, че това ще бъде последното му събитие за марката.

Източник: БГНЕС