Автор
Woman.bg

Мъжът на Адриана Лима й изневерил със съседката

Баскетболният играч Марко Ярич изневерил на красивата си съпруга Адриана Лима с жена, която живее в съседна до тях къща в Маями.

Топ манекенката открила неопровержими доказателства за измяната на съпруга си, съобщиха американски медии, без да уточняват подробности. До момента Адриана не е подала молба за развод. Нито един от двамата не коментира темата пред обществеността.

Четете още: Шок: Ярич изневерил на Адриана Лима!

Новината, че Марко кръшкал със съседката разпространила много близка приятелка на Лима. Според историите й жената, с която преспал баскетболистът е омъжена за богаташ и живее в близост до семейната им къща в Маями. Според други близки на манекенката тя открила съобщения в телефона на Марко, а и "всички следи в къщата им ясно говорели за чуждо женско присъствие", докато Адриана и децата отсъствали.

Изглежда Марко пропуснал да скрие няколко дреболии, които Адриана веднага забелязала, разкриха приятели на манекенката. Красавицата реагирала много бурно и заминавала за Берлин. В момента тя работи по нова рекламна кампания в Турция. Лима споделила на близките си, че няма намерение да крие сътресението в брака си, защото "всичко било ясно като бял ден".