Автор
Woman.bg

Мъжката гледна точка за... Визията на българките

Нашата силна половинка Men.bg отново имат какво да кажат по въпроса с жените... Нека разберем как приемат външния вид на голяма част от родното нежно население.

***

Модата, влечението към скъпото и лъскавото, желанието за фокус върху себе си, са само част от причините за умишленото загрозяване на родната жена. След кратка разходка по улиците можем да разберем, че подобен терористичен акт е умишлен. Българската жена е единствената, която разполага с естествена красота и смело решава да я замени с изкуствени импланти и абсурден гардероб, за да се превъплъти в нещо, което би уплашило Чък Норис, П-р Вучков и Смъртта.

Уважаеми дами, ЗАЩО? Изискваме сериозен отговор в коментарите, защото подобно престъпление наистина трябва да се наказва! Представяме всичко, което може само да Ви прави по-грозни!

Гримът

Всяка жена реагира по различен начин на подобни мазила, както е задължена да избере правилния за определени случаи, но още не разбираме защо се превръщате в първа братовчедка на Есмералда или влизате в ролята на Рамбо преди битката с виетнамците. Нито един мъж няма да поиска да Ви целуне, след като знае, че ще се нацапа от трите пръста грим. Всяка манипулация по лицето трябва само да подчертава естествената красота, но в много случаи сме сигурни, че действа като загадка на деня "Има ли лице под рисунката?". Наистина сме сигурни, че можете да се въздържите от подобни забавления.

Какво изобщо правите с тези вежди

Подозираме, че това е криптонитът на всяка жена и нейната първа среща с пинсетата. Скубането на веждите е доказателството, че жената не знае кога точно да спре! Свещеният джихад продължава до фаталните необратими последствия - опустошение след ядрена война. Когато няма нищо повече за скубане, жената прибягва до отчаяните мерки - изобразително изкуство. Едва ли сте заставали с маркер пред огледалото, за да рисувате вежди, брадата е съвсем друга тема на разговор, следователно изобщо не разбирате колко може да е трудно. Рисуването на веждите е точно толкова трудно, колкото може да бъде и рисуването на прословутата запетайка на Nike - изглежда лесно, докато не опитате. Жената не е развълнувана, просто не е разбрала кога трябва да спре със скубането...

Устните

Красивите женски устни са нещо, което можем да гледаме повече от женското деколте. Те са живи, движат се и често изричат такива слова, с които фантазиите препускат в мъжкото подсъзнание - все сексуални са, ама това не е тайна за никого. Никога не сме имали претенции за цвета им, или формата им, просто не одобряваме всички видове манипулации по тях. Какво стана с фините женски устни? Защо всяка втора гърла реши, че устните трябва да еволюират до нещо средно между свинска зурла и кокоши анус? Дами, наистина ли мислете, че това ни харесва? Големите женски устни могат да присъстват в порно филмите, но навсякъде другаде са излишни.

Дрехите

Годината е 2015, а манталитетът все още напомня за 90-те. Наоми Кембъл спира да бъде лице на PETA, след като е хваната да дефилира с дрехи изработени от кожи на животни, Памела Андерсън се подложи на изключително унижение, за да спечели повече пари за същата организация, а Вие продължавате да се обличате с леопардови и тигрови щампи. Защо? Мислите ли, че наистина това е секси или ни показва колко хищни сте? Според широкия мъжки спектър, леопардовите щампи могат само да помогнат с локализирането на родното място - село. Заедно с шарките е хубаво да се откажете и от всички видове "официални анцузи" - не са секси, не привличат внимание и само оставят впечатлението, че не сте стигнали на време у дома, за да седнете на трона. Същото важи и за лачените кецове с различни видове шипове, за кожените шофьорски ръкавици, които вече не се използват, защото автомобилите имат хидравлика или допълнителен усилвател. Поп-фолк звездите не бива да бъдат модел за подражание, а точно обратното. Все още се срещат мъже, които биха оценили естествената визия, без да се обличате като холивудска проститутка за светско събитие.